Leverans

DreamyDress.se har god kunskap om fraktrutter och väljer den praktiska fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa frakten har DreamyDress professionell personal som tar hand om klänningen och packar varje del av klänningen ganska bra. Vi erbjuder många fraktsätt inklusive EMS, DHL, UPS och TNT.

Leveransguide

För att bättre kunna kommunicera med dig, var god ange en giltig e-postadress och kontrollera e-postmeddelanden efter att du har köpt för uppdaterad information. När du har beställt dig kommer du att kontakta dig via e-post för att bekräfta din beställning. Om din faktureringsadress är en P.O. Box, då måste du ge oss en fysisk adress via e-post.

Leveranstid

För beställda produkter, standardmottagningstid = bearbetningstid (cirka 12-15 dagar) + leveranstid (cirka 3-8 dagar).

För andra produkter, standardmottagningstid = bearbetningstid (cirka 3-8 dagar) + leveranstid (cirka 3-8 dagar).

Vi erbjuder rush orderservice, du kan välja ankomstdatum vid utcheckningen.

Frakt

Vår frakt baseras på den olika destinations- och paketvikten. Om du behöver en exakt mängd, vänligen besök kassan och välj sedan din destination för att få en fraktberäkning.

Spåra din beställning

Du kan kontrollera din orderinformation på den här länken.
Vi har samarbetat med ett antal välrenommerade rederier för de destinationer vi tjänar, inklusive DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS och så vidare. När beställningen skickas skickar vi dig spårnummer så att du kan följa statusen.
Här är länkarna till alla leveransföretag som vi använder så att du kan följa din order
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html
FedEx: http://www.fedex.com/us/track/
USPS: http://www.usps.com

Internationella leveranspolicyer (Fartyg över hela världen)

För den internationella ordern är du säker på att ha en snabb och professionell service på grund av våra långsiktiga partnerskap med DHL, UPS, TNT, FedEx etc. Därför även världsomspännande leverans och förpackning till USA, Storbritannien, Kanada, Australien och så vidare På, är säkra utan skada på grund av de välutbildade grejerna.