Om Dreamy Dress Sverige

Om Dreamy Dress Sverige

Grundades år 2000, dreamydress.se är en modekedja som erbjuder spännande, vackert utformade, utmärkt kvalitet mode för kvinnor och flickor. DreamyDress.se är en sub-varumärke DreamyDress varumärke. Med ett komplett utbud av balklänningar, brudklänningar , festklänningar, och klänningar för speciella tillfällen produktion, framgång kommer med stort ansvar. Vi har ansvar för våra leverantörer, kunder och kollegor för att säkerställa att våra produkter produceras under acceptabla förhållanden. Detta ansvar är centralt för hur vi arbetar som företag.

Vad vi erbjuder

Stort utbud Produkter

Vi har tusentals produkter till våra kunder och nya produkter läggs till varje dag på denna sida. Vår innovativa marknadsavdelning söker ständigt efter de mest fashionabla klänningarna för att locka till och tillgodose den breda efterfrågan hos vår kundbas. Vi är engagerade i att förbättra kvaliteten på din upplevelse med vårt brett utbud av toppklassprodukter till grundpris!

Högsta kvalitetsgaranti

Vi väljer produkter att sälja baserat på deras utmärkta mönster och bevisad tillförlitlighet. Därför är kvaliteten garanterad. Vårt QC-team kommer att utföra en grundlig inspektion för att säkerställa att produktkvaliteten uppfyller de internationella ISO-kvalitetsnormerna, vilken produkt som inte uppfyller våra QC-standarder kommer att returneras för ersättning. Så vi är säkra på att varje produkt som från oss är högkvalitativ och lämplig för dig.

Låga Priser Alltid

Eftersom vi säljer övervägande online att vi kan erbjuda en 24-timmars 7-dagars vecka service till en väsentligt lägre kostnad än traditionella tegel- och murbrukshandlare som måste driva många fysiska butiker med höga hyror, löner och fördelningskostnader. Vi har inte dessa omkostnader, vi behöver inte ta ut samma höga marginaler som de behöver för att upprätthålla sina affärer.

Professionell Förpackning & Leverans

Våra kunder är alltid förvånade över hur snabbt de får order från oss, även när ordern överflyttades över helgen. Professionell lagerpersonal tar hand om dina order genom att se till att de är packade i enlighet med våra höga krav.

7 Dagar Tillbaka & Utbyta

Vi erbjuder retur- och utbytespolicy om de varor du fått är defekta. Du kan returnera det till oss inom 7 dagar för återbetalning eller utbyte, från den dag du mottog varan. Vänligen kontakta kundtjänstrepresentanten så snart som möjligt om du upptäcker allvarlig skada eller uppenbar färgskillnad på den mottagna produkten. Vi kommer att ordna din begäran om utbyte eller återbetalning efter felaktig bekräftelse. Du kan gå till vår Returpolicy för mer information.

Ta din integritet allvarligt

Din integritet och säkerhet är yttersta vikt för oss. Vårt mål är din fullständiga tillfredsställelse och vi är inte verksamma för att dela din information med andra. Alla personuppgifter lagras på vår säkra server med flera lager brandväggsskydd.


Alltid erbjuda hjälp

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vårt team står för att hjälpa dig när du handlar hos oss. Om du har en fråga, kontakta en av våra online kundtjänstrepresentanter. Fråga dem om nya stilar, färger, tillgänglighet och om det finns en perfekt koppling för att matcha den klänning du beställer.

Kontortid: måndag till fredag - 9:00 till 18:00 (baserat på HKT time zone).Du måste konvertera UTC+8 (HKT) Tid till din lokala tidszon.